Четвъртък Мар 28

MusikMesse и ProLight And Sound ден втори

imageДен 2

Барабани, българско участие, сцени и озвучаване

 

 

 

Нова линия от Кремона. Интересното в нея е че става дума за китари с метални струни. Както знаете до сега продукцията беше насочена към класически китари. Новите модели са R30, M20 и M10. Изглеждат много добре, а също и звучат много добре. Имах удоволствието да пробвам R30, която ще струва към 1200 евра на пазара, и останах приятно изненадан. Каквото и да си говорим има качествени продукти, които се произвеждат в България. Производството е насочено изцяло към външния пазар, но за наша радост има вече магазини в България,  където могат да се пробват и купят китари Кремона. 

Барабани. Днес минах през залата за барабани. Не се застоях много защото на всеки комплект, разрешен за свирене имаше по един барабанист, който свири с всичка сила. Но все пак направих снимки. Вижте повече в галерията на първа страница.

 

Реших също така да намина и през Pro Light And Sound. В зала 8 са показани производители на озвучаване. D.A.S. Audio представиха нова бас система - SF 215. 

 

Повече подробности около това "добиче" очаквайте скоро!

Има специално място предназначено за сцени и проба на апаратура. И като казвам проба, имам в предвид, че всичко се измерва и се показва на един огромен екран. Вижте снимките.

 

 

Галерия с много снимки можете да откриете в началната страница на сайта. Скролнете долу в ляво и се ориентирайте по Musikmesse 2015.

Тази статия можете да обсъдите в нашия форум.