Петък Мар 29

Бандата на Fatboy Slim - Freak Power с концерт в SLC

imageFatboy Slim

За всички меломани, които тръпнат в очакване за следващото взривяващо парти на най-добрата сцена за концерти на живо у нас - Sofia Live Club, затаете дъх до 30-ти ноември.

 

 

 

Датата, на която клубът ще е арена на музикални предизвикателства, защото една от най-яките лайв банди на FATBOY SLIM от 90-те години, FREAK POWER, идва за своя специален концерт в столичния клуб.

В събитието в края на ноември участие ще вземат и едни от най-добрите български музиканти, а именно Деян Георгиев – Даката (барабани), Филип Александров (клавиши), Петко Дреников (китара) и Радослав Славчев – Riverman (бас). Зад пулта застава небезизвестният и колоритен Мартен Роберто – любимият ни мултифункционален и бутиков диджей и продуцент.

FREAK POWER е сформирана от Норман Кук - Fatboy Slim, тромбониста Ашли Слейтър и Джеси Греъм. Музиката им е микс от acid jazz, funk, soul & trip hop. Изпълненията им на живо са мощни и енергични, включващи мелодии от двата албума издадени до този момент.

Билетите са в продажба в мрежата на EVENTIM, OMV и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева, а за най-големите меломани има early bird бройки, които бързо ще литнат на цена от 15 лева. Началото е предвидено за 22.00 часа, а вратите ще отворят в 21.00 часа.

Ако искате да спечелите билет за концерта, следете форума: forum.muzikant.org