Понеделник Юли 16

За нас

Коледно-новогодишен концерт на Музикант.орг

Автор: Baby Thomas

{mosimage}

С наближаването на светлите Коледни празници се задава и ежегодният Коледно-новогодишен концерт на Музикант.орг - сдружението, подкрепящо българските музиканти и авторска музика. Всяка година музикантите се обединяват, за да дадат своя принос за събирането на средства чрез организиране на Коледен концерт.

И тази година по традиция събраните средства ще се дарят за благотворителна кауза. Три са групите, които ще вземат участие в тазгодишната инициатива на Музикант.орг - STIGA!, Секта и The A.X.E. Project.И трите банди ще се представят със свои авторски парчета. Публиката ще бъде изненадана с интересен и разнообразен репертоар. 

Пълен текст

 

Мисия на Muzikant.org

Автор: Рафо

Нашата мисия  е да съберем българските музиканти и хората, занимаващи се по всякакъв начин с музика, с цел да споделят мнения, идеи и опит. Смятаме, че по този начин ще се провокира тяхната креативност, талант и продуктивност, както и ще се спомогне за подобряване качеството на музикалната продукция в България. Едновременно с това да работим за развитието и популяризирането на българската музика, като създаваме условия на младите групи и музиканти да се реализират на клубната и концертната сцена.